Balans på alla plan

320,00 kr

Författare: Anni Sennov
Utgivningsår: 2013

Översättning: Per Micael Persson & Therese Lindberg

Artikelnr: B-001 Kategorier: , Taggar: ,

Beskrivning

Vi lever i en spännande tid där många människor varje dag och börjar leta efter en djupare mening med livet. Det är dock väldigt få som är medvetna om att denna utveckling enbart är möjlig på grund av att auran, som de föddes med, inte länge skyddar deras fysiska kropp.

Auran kan enklast beskrivas som det energifält som omger kroppen. Kroppen fungerar ungefär som ett uppladdningsbart batteri och när man inte längre kan ladda, tappar man kraft.
Då kan man uppleva en lång rad olika symptom som inte är åldersrelaterade men som ofta tolkas som det.

”Balans på alla plan med kristall och indigoenergin” är en uppdaterad version av ”Kristallbarn, indigobarn och framtidens vuxna”. Boken beskriver skillnaderna mellan ljus och mörker, kropp och ande, maskulint och feminint. Dessutom beskriver den varför den nya auran är den viktiga nyckeln som möjliggör att vi får med oss kroppen upp i en högre frekvens som dessutom matchar barnens och ungdomarnas uppdaterade frekvenser, som så många vuxna idag har svårt att hänga med i.

Detta är en bok för dig som vill förstå hur barnen och ungdomarna tänker samt till dig som söker svar på hur du kan få mer energi och överskott i vardagen.

Mer information

Vikt 0.320 kg
Dimensioner 21 × 14.9 × 1.5 cm

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...

X