Energy Self-Defense för kvinnor

149,00 kr

Beskrivning

Energy Self-Defense för kvinnor – Bok 1

 

Boken är på  50 sidor.

Denna energiguide, baserad på energisjälvförsvarskonceptet Energy Self-Defense skapat av författarparet Anni och Carsten Sennov, är skriven uteslutande för kvinnor.

Att upprätthålla balans i våra liv och relationer är en pågående process. Med hjälp av verktygen i den här energiguiden, och insikterna du får, kommer du att kunna ta hand om och skydda dig själv och din energi i olika situationer. Alla har vi gått igenom en tuff situation på jobbet, bråkat med en familjemedlem eller en granne och försökt bevara lugnet när barnen agerat ut. Nu kommer du att veta exakt vad du ska göra när det händer nästa gång.

Du kommer att lära dig hantera energitjuvar så att du aldrig mer behöver förlora din personliga energi, inte heller känna dig dränerad när du är tillsammans med vissa personer.

Genom att läsa den här Energy Self-Defense-guiden för kvinnor, så kommer du att förstå vad som faktiskt händer i olika livssituationer, och varför, så att du kan undvika att de uppstår igen. Vi vet att denna kunskap är ny och okänd för många, men vi vet också att kvinnor är intuitiva och holistiska i sitt tänkande. Så var öppen och prova dessa verktyg i din vardag för att se om något förändras i ditt liv, på samma sätt som det har förändrat livet för så många andra.

Hjärtligt välkommen till ett nytt och bättre liv, där du och ingen annan bestämmer hur du använder din personliga energi.

Mer information

Vikt 0.07 kg
Dimensioner 21 × 14.8 × 0.4 cm

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...

X