Energy Self-Defense för unga vuxna

119,00 kr

Beskrivning

Energy Self-Defense för unga vuxna – Bok 3

 

Boken är på 36 sidor.

Förmågan att hålla ordning på din egen energi i olika sammanhang i livet är en ovärderlig kunskap vare sig du är ett barn, en ung vuxen eller en person mitt i livet.

Det är extra viktigt att hålla ordning på din energi eftersom du dagligen utsätts för många olika influenser. I vår samtid påverkas du av det stora digitala utbudet, men även i verkliga livet med dina kompisar, i skolan, på träningen och jobbet och om du pendlar mellan olika hem.

Vi har skrivit den här energiguiden för unga vuxna för att på ett enkelt och konkret sätt beskriva förutsättningarna och lära dig stå på egna ben och vara stark i din egen energi, både när du är tillsammans med andra människor och när du är ensam.

Oavsett om du är en tonåring eller ung vuxen med många vänner, eller inte tillräckligt med vänner, har en kärlekspartner eller har flyttat hemifrån, så är den här boken rätt för dig om du vill lära dig mer om både dig själv och andra och hur den osynliga energin som hela tiden finns mellan människor fungerar.

Om du är en förälder eller vuxen som är intresserad av hur unga människor ser på världen, och vill ha en enkel förklaring på hur energier mellan människor fungerar utan omsvepande förklaringar, så ger den här boken dig en snabb och effektiv insyn i energiernas vardag.

Mer information

Vikt 0.07 kg
Dimensioner 21 × 14.8 × 0.4 cm

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...

X